Hét relatienetwerk voor de internationale ondernemer

LEA 2018

LEA2018 logoSchrijf u in en ding mee naar de Limburg Export Award 2018. De winnaar ontvangt een geldbedrag van 10.000 euro en kan bovendien rekenen op aandacht van verschillende media onder wie L1 Televisie.

De Limburg Export Award is een initiatief van de Export Sociëteit Limburg en wordt provinciebreed gedragen door de Limburgse Werkgevers Vereniging (LWV), MKB Limburg, Zuyd Hogeschool en Universiteit Maastricht. Sponsoren zijn Provincie Limburg, ING, Seacon Logistics BV, LIOF en Boels Zanders Advocaten.

In aanmerking komen ondernemers uit Nederlands-Limburg die zich bezighouden met de export van een product of dienst en ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel in Limburg.

De inschrijving sluit op 27 juli 2018. Van alle kandidaten blijven tien genomineerden over die in ieder geval kunnen rekenen op een gratis lidmaatschap van één jaar van de Export Sociëteit Limburg en een YouTube - bedrijfsfilm. Een vakjury kiest uiteindelijk drie finalisten die de kans krijgen om hun bedrijf te presenteren voor de tv-camera's. Deze portretten worden uitgezonden door L1-televisie op 24 oktober 2018.

De prijsuitreiking vindt plaats op 24 oktober 2018.

De voorwaarden kunt u hier lezen.

Voor het aanmelden van uw eigen bedrijf download u hier het aanmeldingsformulier.

Mail het volledig ingevulde formulier vóór 27 juli 2018 naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..