Hét relatienetwerk voor de internationale ondernemer

Bedrijfsbezoek Vostermans Companies BV

 

Bedrijfsbezoek

VOSTERMANS COMPANIES B.V.  , VENLO

Vostermans Compagnies , opgericht in 1952 , is het moederbedrijf van Vostermans Ventilation en Vostermans Alu Foundries .

Vostermans Ventilations produceert en distribueert axiaal ventilatoren vooral voor de agrarische sector doch ook voor industriële toepassingen . In de agrarische sector is toevoer van lucht essentieel bij levend materiaal . De specifiek ontwikkelde ventilatoren zijn bestand tegen hoge hoeveelheden ammoniak , vocht , vuil en stof en hogedrukreiniging , en bij uitstek geschikt voor zware toepassingen  . Men levert de producten in meer dan 70 landen wereldwijd , en heeft dochterondernemingen China, Maleisië en de Verenigde Staten .

Vostermans Alu Foundries is een vooraanstaande aluminiumgieterij met hoogwaardig hogedruk- en zandgietwerk   .Er worden onderdelen voor elektromotoren , kantoormeubelen , verwarmingssystemen ,verlichting , medische apparatuur en andere industriële toepassingen gefabriceerd , zowel in kleine als grote series .  Het vervaardigen van dunwandige gietproducten is een van de specialiteiten evenals de begeleiding van  het gehele productieproces van het ontwerp tot het leveren van de ( bewerkte) producten .

 

Activiteit details

Startdatum 23 april 2018 15:00
Einddatum 23-april-2018
Max. deelnemers Onbeperkt
Ingeschreven 23
Prijs per persoon Gratis
Locatie Bedrijfsbezoek Vostermans Companies BV
Wij accepteren geen inschrijvingen meer
Deel deze activiteit